Iedereen heeft het over een bedrijfsfilm, wij zeggen doen!

 

ONZE WERKWIJZE: IN 7 STAPPEN NAAR HET EINDRESULTAAT!

 

Stap 1: Kennismaken

Bewegende videobeeld is helemaal van nu! Om te kijken op welke manier wij uw verhaal in beeld kunnen brengen, maken wij graag eerst kennis met u en uw mensen. Vanuit onze fascinatie voor bedrijfsprocessen, willen we inzicht krijgen… in de visie van uw bedrijf, het ambitieniveau, de doelgroep, de werkprocessen, kortom, het ware verhaal achter…. Essentiële input die ons als filmmakers op ideeën brengt. 

Stap 2: Mixen van mogelijkheden

Geen passende film, zonder helder concept. Onze ervaring en creativiteit zetten we in. Hoe brengen we uw verhaal in beeld: creatief en doelgericht? Beelden met voice-over, interviews met voice-over of beelden met grafische elementen. Samen met u kiezen we het concept, veelal mixen we een combinatie van mogelijkheden.

Stap 3: Het script

Onze scriptschrijver gaat aan de slag om uw boodschap uit te werken. Inspelend op de juiste sfeer en geschreven in uw eigen ‘tone-of-voice’. Korte, kernachtige, ritmische zinnen die uw verhaal voor het voetlicht brengt.  

Stap 4: Passende locatie

Unieke verhalen vragen om sprekende beelden. Op basis van het script kiezen we locaties die de boodschap zo goed mogelijk in beeld brengt. We laten niets aan het toeval over, waar nodig creëren we de juiste setting.

Stap 5: Opnames

Het is zo ver: onze uitgebreide camerafamilie is er klaar voor! Nadat de planning met u is afgestemd, brengt onze filmcrew het script vakkundig in beeld. Waar afgesproken nemen we de productie uit handen. Goed voorbereid dus en geen onverwachte situaties.  

Stap 6: Montage & geluid

Het opnamemateriaal is klaar. Tijd om de bij het script best passende fragmenten te selecteren en te voorzien van grafische elementen, voice-over en muziek. Waar nodig passen we de kleuren aan. Om te zorgen voor het best mogelijke resultaat, kijkt het hele productieteam naar het voorlopige resultaat. Hier en daar nog wat bijschaven voordat we het resultaat doorsturen.

Stap 7: Finishing touch

Uw reactie, we zijn reuze benieuwd! We verwerken uw input snel en goed. We leveren de film op in diverse bestanden in uw eigen huisstijl. Ook geven we advies hoe uw film te vertonen en te verspreiden. Zo wordt uw bedrijfsvideo pas echt een succes!

 

Weten wat een bedrijfsvideo kost? Neem nu contact met ons op!

Terug naar nieuwsoverzicht